Tallers de formació per al professorat

Iniciació a Aula digital

 

Presentació

Aula digital, que utilitza el programari Moodle, és la plataforma de teleeducació de la UIB. El seu ús ha esdevingut imprescindible per a una docència actual i de qualitat.

Amb aquest curs podreu aprendre a utilitzar-la de manera fàcil i ràpida. Obtindreu les destreses bàsiques per treballar les vostres assignatures dins la plataforma, així com la base per anar ampliant-ne els coneixements.

Objectius

  • Conèixer la plataforma educativa Moodle
  • Aprendre a utilitzar-la
  • Desenvolupar les destreses necessàries per treballar l’assignatura a través d’aquest entorn

Continguts

  1. Iniciació a l'ús de Moodle
  2. Opcions del docent
  3. Gestió dels alumnes

Metodologia

La modalitat del curs és totalment a distància i amb una durada de vuit hores, a fi que el participant pugui treballar els continguts i dur a terme les activitats proposades. Es farà feina de manera autònoma, encara que hi haurà uns terminis definits per a la realització d’activitats concretes. I es comptarà sempre amb el suport i la tutorització del professorat.

Els participants trobaran dins el curs els continguts i els recursos necessaris per realitzar les activitats d’aprenentatge de manera autònoma o grupal.

La tutorització es durà a terme a través de les diferents eines de comunicació d’Aula digital.

Avaluació, activitats i criteris

Per tal d’obtenir el certificat d’aprofitament, s’han de realitzar i superar totes les activitats proposades d’acord amb el cronograma. Per a la dinàmica participativa del curs és imprescindible dur-les a terme seqüencialment, i no serà possible recuperar-les un cop finalitzades.

Dates: Del 17 al 25 de gener de 2018

Idioma: Català

Modalitat: A distància

Durada: 8 h

Destinataris: PDI

Professorat: Juan José Rosselló, Aina Torres

Prerequisits: No n’hi ha

 

CURS COMPLET

 

 


Suggeriments per millorar els cursos de formació

Si voleu ajudar-nos a millorar, o fer un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb nosaltres, a través d'aquest formulari

Emplena el formulari