Tallers de formació per al professorat

Elaboració de presentacions i publicacions interactives amb aplicacions web

 

Presentació

Un dels avantatges que ens ofereixen les aplicacions que treballarem en el curs és que ens permeten fer feina directament des de la xarxa i tenir sempre disponibles els documents per poder-los compartir, mostrar i seguir editant. Tan sols és necessari tenir connexió a Internet.

Aquestes eines ens permetran crear presentacions i publicacions amb un alt component visual, atractives per captar l’atenció dels nostres alumnes, tant els que segueixen modalitats presencials com aquelles amb un alt percentatge de virtualitat. Podrem fer-ne la selecció que s’ajusti més a les nostres necessitats.

Objectius

  • Conèixer els diferents tipus de serveis de creació de presentacions i publicacions en formats diversos en línia 
  • Aprofitar les possibilitats que ofereixen aquests serveis amb finalitats educatives

Continguts

  1. Característiques i possibilitats educatives de les presentacions i publicacions interactives
  2. Conèixer el funcionament dels principals serveis per a la creació de presentacions i publicacions interactives amb aplicacions web

Metodologia

Aquest curs es farà a distància i tindrà un caràcter totalment pràctic. Mitjançant material de suport, els videotutorials, les guies d’ús i els exemples es treballaran els distints tipus de serveis més destacats en l’actualitat, que permeten l’elaboració de presentacions i publicacions, a través de les quals es pot recopilar, crear, publicar, etc. continguts a la xarxa en un format molt professional i atractiu. El material resultant de l’ús d’aquests serveis permet afegir text, imatges, animacions, àudio, vídeo i altres eines pròpies del web 2.0.

L’eina de comunicació que s’utilitzarà durant el curs serà, principalment, el fòrum d’Aula digital, necessari per resoldre els dubtes que vagin sorgint i compartir el treball realitzat en el curs.

Avaluació, activitats i criteris

Per tal d’obtenir el certificat d’aprofitament, s’han de realitzar les pràctiques proposades d’acord amb els terminis que la professora del curs indiqui en el cronograma. També es valorarà la participació en el fòrum del curs.

Dates: Del 20 de febrer al 2 de març de 2018

Idioma: Català

Modalitat: A distància

Durada: 10 h

Destinataris: PDI

Professorat: Isabel Torrandell Serra

Prerequisits: No n’hi ha

 

CURS COMPLET

 

 

Suggeriments per millorar els cursos de formació

Si voleu ajudar-nos a millorar, o fer un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb nosaltres, a través d'aquest formulari

Emplena el formulari