Pagament de materials

Pagament del material de Campus Extens Illes


Pagament del material de Campus Extens Illes

 


Aquest formulari és per iniciar els tràmits per al pagament del material de Campus Extens Illes. Heu d'emplenar tots els camps que hi ha a continuació:

Qualsevol comentari que cregueu que és d'interès el podeu fer al camp d'observacions.

 


 

        Nom del professor:    

Títol de l'assignatura:

Codi:                      

Curs:                      

Estudis:                  

Nombre de crèdits:   

 


Autor

Títols dels materials (mòduls o blocs temàtics)
Nombre de pàgines

 

  Observacions:

 


Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Rosa de Ozollo, per correu electrònic <rosa.deozollo@uib.cat> o per telèfon a l'extensió 27 53.

    


En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l'esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició quant a les dades facilitades, per exercir els quals us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció del responsable de seguretat, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat dels fitxers.