Jornades

IV Jornada d’Experiències Docents amb TIC a la UIB

jornadas 4 Dia 10 d'abril de 2014, el Rector  de la UIB, Dr. Llorenç Huguet, inaugurà la IV Jornada d'Experiències Docents amb TIC de la UIB, organitzada per Campus Extens. El director del Servei, Dr. Santos Urbina, va donar la benvinguda als assistents a l'acte.

La conferència inaugural, Noves tendències a la docència universitària potenciades per la tecnologia, fou a càrrec del Dr. Antonio Bartolomé Pina, professor del Departament de Didàctica i Organització Educativa, de la Universitat de Barcelona.
 

A la jornada, que es va transmetre en directe, per videostreaming, a través del senyal que va emetre el canal UIB <http://canal.uib.cat/>, participaren diversos professors que exposaren les seves experiències docents al públic assistent.

Podeu trobar-ne el blog a l’URL següent: <http://cebloc.uib.cat/>

III Jornada d’Experiències Docents amb TIC a la UIB

Campus Extenjornadess organitzà la III Jornada d'Experiències Docents amb TIC a la UIB, dia 22 de novembre de 2012; coincidí amb el 15è aniversari de Campus Extens. L’objectiu de la jornada és doble: d’una banda, compartir les experiències del professorat que utilitza les TIC per al desenvolupament de les seves assignatures i, de l’altra, celebrar el 15è aniversari de Campus Extens.

La jornada comptà amb la participació del Dr. Jesus Salinas, del Dr. Jordi Adell i de diversos professors que explicaren les estratègies amb TIC usades en la seva docència; la va inaugurar la Rectora, que donà les gràcies als assistents i destacà la importància de Campus Extens dins la Universitat de les Illes Balears.

Vegeu-ne les conferències

Podeu trobar-ne el bloc a l’URL següent: <http://cebloc.uib.cat>

II Jornada d’Experiències Docents amb TIC a la UIB

Campus Extens organitzà la II Jornada d'Experiències Docents amb TIC a la UIB, dia 10 de novembre.


jornadesUna jornada que comptà amb la participació de diversos professors que explicaren les estratègies amb TIC usades en la seva docència i que conclogué amb la participació de la Rectora, que donà les gràcies als assistents i destacà la importància de Campus Extens dins la Universitat de les Illes Balears.

 

 

 

Vegeu conferències

Podeu trobar el bloc a l’URL següent: <http://ceuibvirtual.blogspot.com>

 I Jornada d’Experiències Docents amb TIC a la UIB

Dia 11 de novembre, la Rectora de la UIB inaugurà la I Jornada d'Experiències Docents amb TIC de la UIB, on diversos professors exposaren les seves experiències al públic assistent, tant a Palma com a les seus a través de videoconferència. Finalment, membres de la USTP presentaren els darrers projectes que s'han dut a terme a Campus Extens.

 jornada

Podeu trobar les experiències exposades a la Jornada al bloc, lloc d’intercanvi d'experiències educatives que esperem que pugui ser d’interès per a tothom. També teniu a la vostra disposició, al Canal UIB, el vídeo de la Jornada.

Vegeu conferències

Hem considerat interessant donar continuïtat al bloc que vàrem crear, on trobareu tota la informació necessària per participar-hi i per inscriure-us-hi. Aquest espai serveix, a més, per aglutinar les pràctiques docents amb TIC i per tenir un espai d’intercanvi que pugui ser d’interès per a tothom.

Podeu trobar el bloc a l’URL següent: <http://ceuibvirtual.blogspot.com>

Us convidam a participar-hi!