Convocatòries Actuals

Gravació de vídeos docents a les aules de videoconferència

Dins el suport a la innovació docent, per part del rectorat de la UIB i des de l’equip del Delegat del Rector, a partir del curs 2016-17, el professor tindrà la possibilitat de gravar vídeos, a les aules de videoconferència, per utilitzar-los com a material de suport per a la seva docència.

En el cas que estigueu interessat a fer-ho, rebreu tot el suport necessari per part de Campus Extens-UIB Virtual i del Servei d’Audiovisuals. Per sol·licitar aquest servei haureu d’emplenar la sol·licitud corresponent, que trobareu a UIBdigital, amb què s’iniciarà el procediment per a la gravació d’aquests vídeos.

Tota la informació necessària la teniu explicada a la convocatòria.

Enllaços relacionats:

Convocatòria per a la gravació de vídeos docents a les aules de videoconferència (versión en castellano)

Lloc web amb finalitat educativa

El professorat de la UIB té la possibilitat de disposar d’un lloc web destinat a ubicar continguts didàctics, per utilitzar-los com a material de suport per a la seva docència. Així, aquests continguts estaran en obert, és a dir, seran accessibles a tota la comunitat d’Internet. Aquest lloc web consisteix en un espai de Webhosting, de la universitat, amb una instal·lació de Wordpress, que és una eina de creació de continguts.

Per sol·licitar aquest servei haureu d’emplenar la sol·licitud corresponent, que trobareu a UIBdigital, amb què s’iniciarà el procediment per a la creació d'un blog.

Tota la informació necessària la teniu explicada a la convocatòria.

Enllaços relacionats:

Convocatòria per a la utilització d’un lloc web amb finalitat educativa (versión en castellano)