Preguntes més freqüents

Com es publiquen notes parcials dins l'assignatura de Campus Extens?

Per publicar a l'assignatura de Campus Extens qualsevol nota que no té cap activitat associada dins la mateixa assignatura, s'hi ha d'afegir una activitat tipus tasca. Així, els alumnes tindran accés a les notes de l'examen de manera personal des de la tasca o des de l'enllaç a les seves qualificacions.

afegir tarea

tasca fora de linia

Un cop heu afegit la tasca i li heu posat el nom corresponent, el tipus de tasca que heu de seleccionar és Tasca fora de línia.

D'aquesta manera, la tasca que heu creat us ha afegit una columna a la taula de qualificacions. Aquesta tasca ha d'estar visible per a l'alumne encara que no pugui penjar-hi cap arxiu; si no, no podrà veure la qualificació de l'examen.

Una vegada creada l'activitat, heu de qualificar-la. Dins de l'activitat heu de clicar a l'enllaç Visualitza 0 tasques trameses (sempre us sortirà 0 tasques trameses perquè, en aquest cas, l'estudiant no ha d'enviar cap document); llavors, us apareix la taula dels alumnes matriculats a l'assignatura (vegeu la figura 2).

tasca fora de linia
Figura 1

visualitza tasca
Figura 2

Per qualificar, heu de clicar a Qualificació; aleshores, accediu a la fitxa de cada un dels alumnes, en la qual podeu posar la nota obtinguda i escriure un comentari, si ho trobau oportú.

qualificar
Figura 3

Una altra manera de posar les qualificacions és seleccionar l'opció Permet qualificació ràpida i, després, clicar a Desa les preferències. Així, no cal que aneu a la fitxa de cada alumne per posar-hi la nota, ja que aquesta es posarà directament des de les columnes Qualificació i Comentari de la taula.

taula alumnes
Figura 4