Materials CD Illes

Per als qui voleu compartir, amb els estudiants a través d’Aula digital, materials en format escrit, teniu a la vostra disposició un model de document en PDF, ja que aquest format, en ser més gràfic, facilita la lectura.

Hi ha diversos tipus de materials tant escrits com digitals: blocs temàtics, guies d’estudi, fitxes d’activitats i més propostes. En aquesta web t’explicam i mostram les diferents opcions que hi ha. També, Campus Digital ha elaborat plantilles i exemples per a cada tipus de material, amb la finalitat de simplificar la tasca dels professors.

En la docència semipresencial, els materials que comparteixes amb els teus estudiants són clau per acompanyar el seu procés d’aprenentatge.

La digitalització de l’ensenyament universitari no substitueix les classes presencials, sinó que les reforça cap una nova manera d’aprendre. I no és qüestió de quantitat, sinó que estiguin pensats i dissenyats per donar suport a la teva estratègia docent.

Tant si comptes amb materials d’autoria pròpia com si són continguts que has seleccionat i contextualitzat d’internet, pots millorar-los i convertir-los en recursos digitals que facilitin la interacció i el seguiment del contingut. 

A continuació, te n’oferim uns exemples, tot i que sabem que cada assignatura té particularitats, així que pots comunicar-te amb nosaltres per veure altres opcions que s’adeqüin més a les teves necessitats.

Si estàs interessat a conèixer més aquestes eines o altres de semblants, contacta amb nosaltres: suport.professort@uib.cat