Com crear un grup a BB Collaborate perquè només pugui accedir-hi un alumne

Dins BB Collaborate, podem crear grups de dues maneres: oberts, en què els alumnes poden entrar directament, o tancats, on el professor ha de triar l'estudiant que vol que hi accedeixi. Aquesta segona opció ens pot servir per fer tutories o exàmens individuals. Per a això, s’han de seguir les passes següents:

  1. El professor crea un grup
  2. Imatge 1

  3. És important que, en aquest grup, NO estigui seleccionada l’opció Permet que els assistents canviïn de grup
  4. Imatge 2

  5. El professor assigna cada alumne al grup concret; hem de triar el que volem assignar i fer clic a la part dreta, on apareixen tres punts
  6. Imatge 3

  7. Seleccionam la sala o el grup on volem posar l'estudiant
  8. Imatge 4

  9. L'alumne ja és dins la sala
  10. Imatge 5

  11. Per començar la reunió hem de fer clic a Inicia
  12. Imatge 6

  13. Per últim, el professor ja pot accedir a la mateixa sala
  14. Imatge 7

  15. Una vegada ha acabat la sessió amb l’alumne, el professor pot tornar a la Sala principal i triar-ne un altre
  16. Imatge 8

És recomanable fer torns d’accés a BB Collaborate, perquè els estudiant no estiguin esperant tots alhora.