Com puc crear una sessió a BB Collaborate en què els assistents accedeixin sense àudio?

Quan es crea una sessió de BB Collaborate, es pot organitzar perquè els alumnes, quan hi entrin, ho facin directament sense àudio; en aquest cas només poden fer les seves consultes i aportacions mitjançan el xat. Per a això, cal seguir les passes següents:

  1. Anam a Afegeix una activitat o un recurs i triam Collaborate
  2. Imatge 1

  3. Accedim a la sessió i, des de La meva configuració, escollim Configuració de la sessió
  4. Imatge 2

  5. Hem de desmarcar l’opció Comparteix l’àudio
  6. Imatge 3

Els alumnes que accedeixen a aquesta sessió no tenen opció d’utilitzar l’àudio.

Com puc silenciar els assistents a una sessió on tots tenen àudio?

Quan tenim una sessió i tots els assistents tenen àudio, de vegades pot ser que calgui silenciar-los tots alhora, com ho podem fer?

  1. Una vegada som dins la sessió, hem d’anar a la llista d’assistents
  2. Imatge 4

  3. A la part dreta, ens apareixen tres puntets que hem de seleccionar
  4. Imatge 5

  5. Ens surten diferents opcions, triam Silencia’ls tots
  6. Imatge 6

D’aquesta manera, els podem silenciar, tot i que els assistents es poden tornar a activar el micròfon.