Escoltar

Com puc tenir desactivat el xat en una sessió de BB Collaborate i activar-lo al final de la sessió?

En ocasions, volem fer una classe magistral o tenim un convidat, i no és convenient que els participants hi intervinguin fins que no s’acabi la sessió, com ho podem fer?

  1. A la sala de BB Collaborate, anam a La meva configuració i triam Configuració de la sessió
  2. Imatge 1

  3. Hem de deixar desmarcada l’opció Publicar missatges de xat, així els participants no la tenen activada  i no hi poden participar
  4. Imatge 2

  5. Quan vulguem que els participants puguin usar el xat, només hem de tornar a La meva configuració i l’activam marcant l’opció Publicar missatges de xat
  6. Imatge 3

  7. Quan activam el xat, als participants els apareix un missatge que indica que ja el tenen actiu i que hi poden participar
  8. Imatge 4