Concurs Aula digital en obert

Resolució del concurs Auladigital.uib.cat

Per a més informació consulta el Portal de l'Alumnat.

Bases

Des del curs 2018-19 comptam amb la pàgina http://auladigital.uib.cat com a porta d’entrada a la intranet de les assignatures, i, també, com a mur per avisar-vos de totes les novetats que us puguin interessar com a estudiants de la UIB.

Cream aquesta pàgina a partir d’un estudi previ sobre les vostres necessitats, tenint clar que la sotmetríem a una revisió molt més participativa per part vostra.

Cercant aquesta major participació convocam dos concursos:

 • Quin nom posaries a aquesta pàgina?
 • Com milloraries els seus continguts?

Concurs quin nom posaries a aquesta pàgina

La pàgina http://auladigital.uib.cat té el mateix nom que la intranet de les assignatures, també denominada «Aula digital».

Cercam canviar-ne el nom a partir de les teves propostes. Per a això convocam un concurs d’idees amb les bases següents:

 1. Proposa un nom breu, proper i amb el qual et sentis identificat com a alumne. Pensa que els continguts d’aquesta pàgina van destinats a tu, que es tracta d’un mur d’informacions enfocades a l’estudiant de la UIB.
 2. Entra en el Portal de l’Alumnat i emplena la fitxa que hi trobaràs. Aquí hi podràs indicar el nom que proposes.
 3. Tens fins dia 28 de febrer per fer les teves propostes.
 4. Les propostes no podran fer cap referència a temes de caràcter sexual, polític o religiós, tampoc podrà ser insultant.
 5. La UIB en farà una selecció i descartarà qualsevol proposta que incompleixi el punt anterior.
 6. A partir de dia 4 de març, es publicarà en el Portal de l’Alumnat la llista de les opcions presentades. Aquesta votació estarà oberta fins dia 13 de març.
 7. La UIB podrà publicar aquesta llista a les seves xarxes socials, encara que les votacions només es podran dur a terme a través del Portal de l’Alumnat.
 8. Posteriorment es procedirà a l’anàlisi de la viabilitat legal de les cinc propostes amb més vots i se n’elegirà una. Aquesta anàlisi es farà des dels serveis jurídics de la UIB, la vicerectora d’estudiants, el vicerector de Campus Digital i Transmèdia, la directora de Campus Digital, la directora de l’Oficina Web i la directora de la secció de comunicació interna, promoció i imatge de la UIB.
 9. Dia 21 de març es farà pública la denominació guanyadora. Posteriorment, s’entregarà el premi a l’autor d’aquesta.
 10. El premi, a la proposta guanyadora, consistirà en una tauleta gràfica.
 11. La denominació elegida s’usarà en el curs 2019-20, i substituirà l’actual nom de la pàgina http://auladigital.uib.cat, però no la de la intranet de les assignatures, que continuarà denominant-se «Aula digital».

Concurs com milloraries els continguts

L’actual pàgina http://auladigital.uib.cat és l’aparador en què et mostram totes les activitats i els temes d’interès per als estudiants.

Creiem que els continguts actuals es poden millorar gràcies a la teva col·laboració.

Per a això convocam un concurs d’idees amb les bases següents:

 1. Des del Portal de l’Alumnat trobaràs dos espais perquè hi plantegis les teves idees per escrit:
  • Preguntes sobre la pàgina web, actualment accessible des de http://auladigital.uib.cat
  • Preguntes sobre la intranet de les teves assignatures (Aula digital)
 2. Entre tots els participants se sortejaran dos abonaments al Mallorca Live Festival 2019.

Bases del concurs (PDF)

Gràcies a la teva participació, podrem treballar en la nova versió que publicarem amb vista al curs que ve, tant de la web en obert com de la intranet, on hi ha el material de suport a les teves assignatures.