Escoltar

Activitats

Campus Digital - Activitats

Com funciona l'activitat Taller?

Un taller és una activitat en la qual els treballs s’avaluen mitjançant iguals, és a dir, entre companys de l’assignatura.  Els estudiants lliuren els seus treballs, ja sigui un text en línia o un fitxer adjunt (o diversos); l’alumne obté dues qualificacions: una pel seu propi treball i una altra per l'avaluació que fa del treball d’altres estudiants.

Imatge 1

El professor posarà en marxa les diferents fases del taller; la primera serà la de tramesa.

Imatge 2

En accedir al taller, trobareu aquesta pantalla, i amb el botó Comenceu a editar la vostra tramesa podreu enviar el vostre treball, sempre seguint les instruccions facilitades pel professor.

Imatge 3

A la imatge anterior podeu veure un exemple de tramesa en què s’adjunta un fitxer.

Imatge 4

Quan es desen els canvis, podeu veure la pantalla anterior.

Imatge 5

Durant les dates de disponibilitat de la fase de la tramesa, podeu tornar a editar-la.

Imatge 6

Una vegada que s’ha acabat la fase de tramesa, començarà la d’avaluació. En accedir al taller, trobareu una sèrie de trameses que estan pendents de la vostra avaluació. A la imatge anterior en podeu veure dues de pendents.

Imatge 7

Fent clic al botó Avalua, es mostra la pantalla anterior, en què teniu l’enllaç a l’arxiu que heu d’avaluar i el formulari de criteris. Seguiu les instruccions facilitades pel professor per emplenar aquests criteris.

Imatge 8

Mentre la fase d’avaluació estigui disponible, podeu tornar a avaluar els treballs.

Imatge 9

Una vegada que el professor tanca l’activitat, es fa pública la qualificació que heu obtingut de la vostra tramesa i de la tasca avaluadora.