Preguntes Més Freqüents

Campus Digital - Comunicació

De què em serveix estar subscrit a un fòrum?

Aula digital permet comunicar-te a través de fòrums. És una bona manera de participar i, alhora, estar al dia a les teves assignatures.

Quan parlam d’estar subscrits a un fòrum, volem dir que cada cop que s’hi afegeixi un debat o que s’hi faci una resposta, rebrem una notificació d’avís. Això ens facilita conèixer, ràpidament, les comunicacions i informacions que es van donant.

Principalment, rebrem un correu al compte personal institucional, on podrem saber de quina assignatura i fòrum prové, i llegir-ne el contingut.

També en podem fer un seguiment des de la icona d’avisos que trobam a la barra negre superior, on es llisten, entre d’altres, els nous missatges enviats als fòrums de les nostres assignatures.

Imatge 1

Si a més tenim instal·lada l’app de Moodle al nostre dispositiu mòbil o tauleta gràfica per a Aula digital, també ens hi arribaran.

Així doncs, per poder rebre notificacions de nous missatges de fòrums, tan sols ens cal accedir-hi, i consultar si hi estem subscrits. Trobarem fòrums en què s’estableix una subscripció forçosa i d’altres que no. En aquest darrer cas, ens podem subscriure des de la roda dentada amb l’opció Subscriu-me a aquest fòrum.

Imatge 2

I també tenim l’opció de fer una subscripció a un debat concret, fent clic a la icona que es mostra.

Imatge 3

Per a més informació