Preguntes Més Freqüents

Campus Digital - Comunicació

De què em serveix estar subscrit a un fòrum?

Aula digital permet comunicar-te a través de fòrums. És una bona manera de participar i, alhora, d'estar al dia a les teves assignatures.

Quan parlam d’estar subscrit a un fòrum, volem dir que cada cop que s’hi afegeixi un debat o s’hi fa una resposta, rebrem una notificació d’avís. Això ens facilita conèixer, ràpidament, les comunicacions i informacions que es van donant.

Principalment, rebrem un correu al compte personal institucional, on podrem saber de quina assignatura i fòrum prové, i llegir-ne el contingut.

També en podem fer un seguiment des de la icona d’avisos, que trobam a la barra negra superior on es llisten, entre d’altres, els nous missatges enviats als fòrums de les nostres assignatures.

Imatge 1

Si a més tenim instal·lada l’App de Moodle al nostre dispositiu mòbil o tauleta per a Aula digital, també ens hi arribaran.

Així doncs, per poder rebre notificacions de nous missatges de fòrums, tan sols ens cal accedir-hi, i consultar si hi estam subscrits. Hi ha fòrums on s’estableix una subscripció forçosa i d’altres que no. En aquest darrer cas, ens hi podem subscriure des de la roda dentada amb l’opció Subscriu-me a aquest fòrum.

Imatge 2

També tenim l’opció de fer una subscripció a un debat concret, fent clic a la icona que es mostra; el sobre tancat ens indicarà que hi estam subscrits; si és obert, que no hi estam.

Imatge 3

Per a més informació

Com puc estar al dia de les novetats de les meves assignatures a Aula digital?

Què és l'App d'Aula digital?

Com puc configurar les notificacions al mòbil?