Tallers de formació per al professorat

Aprenentatge amb dispositius mòbils: Recomanacions bàsiques i guies generals

Presentació

L'objectiu d’aquest curs és ajudar els professors a fer les seves primeres activitats docents amb dispositius mòbils. També veurem les característiques generals dels dispositius i aprendrem a fer propostes d’activitats a classe que incloguin dispositius mòbils.

Objectius

  • Conèixer característiques bàsiques generals dels dispositius mòbils
  • Cercar i/o crear continguts per a la tasca docent
  • Cercar, avaluar i utilitzar aplicacions en la tasca docent

Continguts

  1. Introducció als dispositius mòbils
  2. Recursos i aplicacions

Metodologia

Aquest curs és totalment a distància i tindrà una durada de vuit hores.

Es facilitarà als participants informació variada sobre recursos d’aprenentatge mòbil, aplicacions i estratègies. Es proposaran diverses activitats relacionades amb els continguts.

La tutorització es durà a terme a través de les diferents eines de comunicació d'Aula digital.

La modalitat del curs és totalment a distància, amb una metodologia fonamentalment pràctica.

Els participants trobaran dins el curs els continguts i els recursos necessaris per comprendre l’aprenentatge mòbil, fer-ne un bon ús i realitzar pràctiques i activitats d’aprenentatge, tot de manera autònoma i sense temporalització.

El curs permet obtenir una certificació, tal com es descriu a l’apartat següent.

Avaluació

Per obtenir el certificat d'aprofitament, s’han de completar les activitats que es proposen al curs.

En cas que estigueu interessats a rebre una certificació d'aquest curs, l’heu de sol·licitar a través de la tasca que trobareu a l’aula digital del curs, anomenada Sol·licit la certificació del curs. El termini per fer-ho és fins el dia 3 de maig.

Per tal d’obtenir el CERTIFICAT D’APROFITAMENT, s’han de realitzar i superar totes les activitats i pràctiques proposades. Podeu començar a realitzar les pràctiques en el moment que vulgueu, i anar al vostre ritme; hi treballareu de manera autònoma i sense temporalització. Tingueu en compte sempre que les activitats han d’estar acabades abans del dia 6 de maig.

El període de revisió de les pràctiques realitzades, per part del Servei Campus Digital, serà a partir del 6 de maig; en cas que necessiteu corregir les tasques desenvolupades, disposareu d’uns dies per fer-ho.

Els certificats d’aprofitament s’expediran després del període de revisió. Se’n farà càrrec l'àrea de formació del Servei de Recursos Humans, que fa la gestió dels certificats del Pla de Formació. Per defecte, si sou aptes, us afegiran el curs al vostre Full de serveis.

Dates: del 30 de gener al 17 de maig

Idioma: català

Modalitat: a distància

Durada: 8 h

Destinataris: PDI

Professorat: Margarita Inaraja, Maria R. Pérez

Prerequisits: no n'hi ha

 


 

Suggeriments per millorar els cursos de formació

Si voleu ajudar-nos a millorar, o fer un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb nosaltres, a través d'aquest formulari

Emplena el formulari