Tallers de formació per al professorat

Disseny i creació d'imatges interactives per a usos educatius

 

Presentació

En aquest curs s’aprendrà a crear imatges multimèdia per fer més atractiu el material docent, i també a compartir-les a través d’Aula digital per captar millor l’atenció dels alumnes.

Objectius

  • Conèixer els principals serveis gratuïts que permeten fàcilment la creació d’imatges interactives i les opcions d’animació i interacció
  • Aprofitar les possibilitats que ofereix aquest recurs didàctic a les assignatures d’Aula digital

Continguts

  1. Coneixement de la llicència Creative Commons
  2. Introducció a la utilització de les imatges interactives: possibilitats educatives
  3. Disseny i creació d’imatges interactives: característiques tècniques
  4. Publicació i difusió de les imatges interactives

Metodologia

La modalitat del curs és totalment a distància, amb una metodologia fonamentalment pràctica.

Els participants trobaran dins el curs els continguts i els recursos necessaris per comprendre els elements que componen una imatge interactiva, fer-ne un bon ús i realitzar pràctiques i activitats d’aprenentatge, tot de manera autònoma i sense temporalització.

El curs permet obtenir una certificació, com es descriu a l’apartat següent.

Avaluació, activitats i criteris

En el cas que estigueu interessats a rebre una certificació d'aquest curs, l’heu de sol·licitar a través de la tasca que trobareu a l’Aula digital del curs, anomenada Sol·licit la certificació del curs. Per fer-ho teniu fins dia 30 d’abril.

Per tal d’obtenir el CERTIFICAT D’APROFITAMENT, s’han de realitzar i superar totes les activitats i pràctiques proposades als reptes. Podeu començar a realitzar les pràctiques en el moment que vulgueu i anar al vostre ritme; hi treballareu de manera autònoma, i sense temporalització, sempre tenint en compte que han d’estar acabades abans de dia 5 de maig.

El període de revisió de les pràctiques realitzades, per part del Servei Campus Digital, serà a partir del 2 de maig; en el cas que necessiteu corregir les tasques desenvolupades, disposareu d’uns dies per fer-ho.

Els certificats d’aprofitament s’expediran passat el període de revisió. Se’n farà càrrec l'Àrea de Formació del Servei de Recursos Humans, que fa la gestió dels certificats del Pla de Formació. Per defecte, si sou aptes, us afegiran el curs al vostre Full de serveis.

 

Dates: del 6 de febrer al 17 de maig

Idioma: català

Modalitat: a distància

Durada: 6 h

Destinataris: PDI

Professorat: Isabel Torrandell Serra

Prerequisits: no n'hi ha

 


Suggeriments per millorar els cursos de formació

Si voleu ajudar-nos a millorar, o fer un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb nosaltres, a través d'aquest formulari

Emplena el formulari