Tallers de formació per al professorat

Elaboració de videoblogs amb finalitat educativa

Presentació

L’objectiu del curs és ensenyar als professors els recursos tècnics necessaris perquè puguin tenir el seu propi videoblog docent i utilitzar-lo com a material de suport per a la docència. Aprendran des de com gravar les imatges, manejar les eines per a l’edició del vídeo, fins a compartir-les en línia.

Objectius

  • Realitzar i editar vídeos per compartir-los en línia
  • Elaborar publicacions en format vídeo

Continguts

  1. Formats i edició de vídeos
  2. Emmagatzemament i distribució de vídeos
  3. Procés d’ elaboració d’un videoblog docent

Metodologia

La modalitat del curs és totalment a distància, amb una metodologia fonamentalment pràctica.

Els participants trobaran dins el curs els continguts i els recursos necessaris per comprendre com elaborar un videoblog educatiu, fer-ne un bon ús i realitzar pràctiques i activitats d’aprenentatge, tot de manera autònoma i sense temporalització. Per fer-les ús donarem accés a un videoblog que us proporcionarem, un cop ens ho hagueu sol·licitat.

El curs permet obtenir una certificació, tal com es descriu a l’apartat següent.

Avaluació, activitats i criteris

En el cas que estigueu interessats a rebre una certificació d'aquest curs, l’heu de sol·licitar a través de la tasca que trobareu a l’Aula digital del curs, anomenada Sol·licit la certificació del curs. Per fer-ho teniu fins dia 17 de maig.

Per tal d’obtenir el CERTIFICAT D’APROFITAMENT, s’han de realitzar i superar totes les activitats i pràctiques proposades als reptes. Podeu començar a realitzar les pràctiques en el moment que vulgueu i anar al vostre ritme; hi treballareu de manera autònoma, i sense temporalització, sempre tenint en compte que han d’estar acabades abans de dia 20 de maig.

El període de revisió de les pràctiques realitzades, per part del Servei Campus Digital, serà a partir del 20 de maig; en el cas que necessiteu corregir les tasques desenvolupades, disposareu d’uns dies per fer-ho.

Els certificats d’aprofitament s’expediran passat el període de revisió. Se’n farà càrrec l'Àrea de Formació del Servei de Recursos Humans, que fa la gestió dels certificats del Pla de Formació. Per defecte, si sou aptes, us afegiran el curs al vostre Full de serveis.

Dates: del 20 de febrer al 31 de maig

Idioma: català

Modalitat: a distància

Durada: 10 h

Destinataris: PDI

Professorat: Antoni Martín

Prerequisits: no n'hi ha

 


Suggeriments per millorar els cursos de formació

Si voleu ajudar-nos a millorar, o fer un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb nosaltres, a través d'aquest formulari

Emplena el formulari