Serveis que t'oferim


Anàlisi d'opcions versus solucions educatives

Cada projecte té el seu per què i el seu per a què. Des del nostre equip t'oferim una cita per poder conèixer millor la teva idea, saber més sobre els seus destinataris i objectius. A partir d'aquí t’oferirem un concepte i una proposta de treball.

Per a més informació telefona al 971 17 26 27

Materials en suport vídeo

Des d'inicis del curs 2017-2018 estam desenvolupant tota una línia de vídeos enfocats a facilitar l'aprenentatge.

Consulta la nostra llista per conèixer el concepte de cada un d'aquests i també veure’n un exemple.

Després de l'anàlisi d'opcions, és possible que es detecti que el teu cas podria millorar amb el desenvolupament d'algun tipus de vídeo, que no sigui en la llista, que ja tenim. No et preocupis, si fos així, estudiaríem la manera de poder-te donar una solució, o fins i tot crear-ne un nou tipus.

Podcast

És cert que la tendència actual és més visual que una altra cosa, però en més d'una ocasió podries usar l'opció de fer un Podcast, o audiopíldora, si es considera que és l'eina digital més efectiva per al teu cas en concret.

Més informació

Webs educatives

T'has plantejat deixar els continguts de la teva matèria en obert? No creus que, fora d’Aula digital, també pots fer servir altres eines que, potser, funcionin millor des d'una web pública?

Per solucionar aquests dubtes, i tenint en compte que no has de saber programar un web, des de la UIB te’n facilitam la feina; per això, amb la col·laboració del CTI, hem elaborat un format de web fàcil de veure, intuïtiu i molt senzill de completar amb els materials que decideixis pujar-hi

Per a més informació telefona al 971 17 26 27

Microcursos

De vegades, un petit reforç pot salvar la comprensió d'un tema determinat.

T'oferim la possibilitat de realitzar microcursos en línia de suport a la teva assignatura.

Per a més informació telefona al 971 17 26 27

Cursos de preparació per al grau

No sempre partim d’un nivell ideal en les nostres assignatures, a causa de diferents bases de partida per part dels estudiants.

En coordinació amb el Vicerectorat de Docència i en col·laboració amb el SAC, elaboram, juntament amb tu, cursos de preparació a les assignatures.

No tan sols pensam en assignatures de primer curs, ni a elaborar materials que només es puguin consultar una època de l'any; sinó que treballam pensant en global, proposant que aquest curs estigui sempre disponible.

Per sol·licitar que elaborem aquest tipus de cursos, has de parlar amb el degà dels teus estudis; ja que és la figura que treballa amb el Vicerectorat de Docència, abans que ens arribi la proposta a nosaltres.

Materials escrits

Per a aquells docents que decideixin compartir, amb els seus estudiants, materials en format escrit i que desitgin tenir una imatge gràfica que permeti una major facilitat de lectura per part de l'usuari, hem desenvolupat un model de publicació en pdf que tenim disponible per als professors que imparteixen classes a Campus Digital Illes i en la modalitat 50.