Escolta la web

¿Sabies que pots escoltar tots els continguts d’Aula digital gràcies a una aplicació que hem instal·lat per a tu? A més, si tens problemes de dislèxia, pots convertir tots els texts a un format més adient.

Poder escoltar i, fins i tot, descarregar-te, al teu dispositiu mòbil, els apunts i les anotacions que el professor ha deixat en la teva Aula digital, ja és possible! A més pots fer-ho en catorze idiomes, juntament amb el català i el castellà.

Activar el sistema de lectura per veu és molt fàcil. Des de la mateixa web d’Aula digital, una vegada siguis dins qualsevol de les teves assignatures, o fins i tot en l’Àrea personal, ho trobaràs en la columna de la dreta. És mol senzill, només has de fer clic sobre el botó Escolteu.

Imagen de la interfaz de A.D

 

Si vols canviar-ne les opcions, en aquesta mateixa icona, veuràs que a l’esquerra té una altra fletxa, la que està emmarcada en un quadre petit, si hi cliques, ja en pots fer la teva personalització.

Per activar l’opció especial per a persones amb dislèxia, has d’escollir la icona de les rodes dentades i en el menú flotant que hi apareixerà escull «Open Dyslexic», en l’opció «Font».

Configuración del boton "Escucha"

Si vols saber-ne molt més, i com funciona aquesta aplicació, visita la web de Campus Digital i coneix totes les possibilitats.

http://campusdigital.uib.es/Atencio-al-professorat/Aula-digital/

La UIB ha apostat pel programari ReadSpeaker per aconseguir aquest objectiu. La nostra idea és facilitar-te, sempre, l’accés a tots els materials amb els quals millores la formació mentre estudies en la nostra universitat, la teva universitat

Data de publicació: Mon Sep 24 09:52:00 CEST 2018