Aula digital

Des de Campus Digital t’oferim tot el suport necessari per usar Aula digital. Aquesta, com a eina de suport a la docència, et permet, com a docent, posar a disposició dels estudiants materials educatius per a l’estudi (continguts bàsics, materials complementaris, activitats d’avaluació, exercicis d’autoavaluació, etc.) i emprar tota una sèrie de funcionalitats de la plataforma que faciliten la interacció amb l’alumnat o la realització d’activitats d’aprenentatge.

Assessoria en l’ús pedagògic d’Aula digital: assessorar, de manera individualitzada, sobre les estratègies didàctiques que es poden utilitzar, tenint en compte les característiques de l’assignatura i el tipus d'activitat educativa que es vol dur a terme. A més, donem suport al professorat que vol realitzar activitats innovadores a través d’Aula digital i els ajudem en el desenvolupament d'aquestes.

Si necessites que t’ajudem, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de Suport al professorat o telefonant al 971 17 20 11.

Manuals: el nostre servei elabora tota una sèrie de recursos sobre Aula digital que n'expliquen el funcionament com a plataforma, que el docent té al seu abast per enriquir els processos d’ensenyament-aprenentatge.

Manuals d’ús de ReadSpeaker: es tracta d’una eina que permet la lectura en veu alta dels continguts que comparteixes amb els estudiants, des d’Aula digital; també fa possible descarregar-ne un fitxer d’àudio. Amb aquesta eina millorem l’accessibilitat dels continguts i ens apropem més a l’objectiu del disseny per a tothom.
Coneix una introducció a aquest nou servei a través d’aquest vídeo:

Per saber més sobre l’ús d’aquesta tecnologia, pots consultar la versió web des de: http://www.readspeaker.com/es/conversion-a-voz-por-readspeaker/.