Factoria

La nostra filosofia és la d'ajudar el docent a l'hora d’elaborar materials digitals que facilitin la tasca metodològica, que empra per impartir la seva docència.

Més informació

Des d'inicis del curs 2017-2018 estam desenvolupant tota una línia de vídeos enfocats a facilitar l'aprenentatge.

Consulta la nostra llista per conèixer el concepte de cada un d'aquests i també veure’n un exemple.

Més informació

No sempre partim d’un nivell ideal en les nostres assignatures, a causa de diferents bases de partida per part dels estudiants.

En coordinació amb el Vicerectorat de Docència i en col·laboració amb el SAC, elaboram, juntament amb tu, cursos de preparació a les assignatures.

Més informació

Cada projecte té el seu per què i el seu per a què. Des del nostre equip t'oferim una cita per poder conèixer millor la teva idea, saber més sobre els seus destinataris i objectius. A partir d'aquí t’oferirem un concepte i una proposta de treball.

Més informació

És cert que la tendència actual és més visual que una altra cosa, però en més d'una ocasió podries usar l'opció de fer un pòdcast, o audiopíldora, si es considera que és l'eina digital més efectiva per al teu cas en concret.

Més informació

Per a aquells docents que decideixin compartir, amb els seus estudiants, materials en format escrit i que desitgin tenir una imatge gràfica, que permeti una major facilitat de lectura per part de l'usuari, hem desenvolupat un model de publicació dels continguts, que tenim disponible per als professors.

Més informació

T'has plantejat deixar els continguts de la teva matèria en obert? No creus que, fora d’Aula digital, també pots fer servir altres eines que, potser, funcionin millor des d'una web pública?

Més informació