Equip de supervivència

Aula digital és l’eina que utilitza la UIB com a ajuda al teu procés d’aprenentatge i, alhora, de suport a la docència. Des del Servei de Campus Digital volem que, com a alumne, aquesta eina et sigui útil i que la puguis fer servir des del primer moment. Aquest Equip de supervivència està pensat per a tu!

Per a què?

És un recull d’indicacions i informacions bàsiques sobre com iniciar-se en el maneig d’Aula digital de la UIB. Intenta explicar i il·lustrar els conceptes i les funcionalitats més utilitzades, recomanacions i exemples pràctics, així com donar resposta als dubtes i a les preguntes més freqüents.

Aquest Equip:

  • T’ajudarà a comprendre el funcionament bàsic d’Aula digital
  • T’explica com fer-ne ús com a alumne 

Per què?

La informació que conté és important per a tu, perquè:

  • Aula digital és l’eina de suport a la docència que t’acompanyarà al llarg dels teus estudis a la UIB
  • Pràcticament la totalitat de les assignatures impartides a la UIB tenen, d’una manera o d’altra, un suport en aquesta eina
  • Si saps manejar-te dins Aula digital, et centraràs en els continguts i les tasques propis de les teves assignatures
  • Agilitzaràs el temps a l’hora de cercar solucions puntuals a allò que no saps fer o que no trobes

Per a qui?

Està adreçat, principalment, al nou alumnat de la UIB que accedeix per primera vegada a Aula digital. Per tant, no hi ha distinció d’edat o procedència, ja que pot ser útil per a l’alumnat que acaba d’incorporar-se mitjançant la PBAU (Prova de Batxillerat per a l’Accés a la Universitat), les proves d’accés a majors de 25, 40 o 45 anys i, també, per al de la UOM; o pot ser d’interès per a l’estudiant d’intercanvi, provinent d’altres universitats de l’Estat espanyol o de l’estranger, que durant un període de temps du a terme part de la seva formació a la UIB.

Però, no et preocupis si no formes part d’algun dels col·lectius anteriors! També pot ser útil per a altres alumnes de la UIB que necessitin suport i/o resoldre dubtes sobre l’ús d’Aula digital i les seves funcionalitats.

 

Cursos

Enllaç al equip de supervivència

Enllaç a les videopresentacions

Enllaç als primeres passes

Enllaç al la pàgina de autoformacio

Enllaç a la guia de supervivència

Enllaç al mapa de orientació

Enllaç en cas de emergència

Enllaç ens intressa la teva opinió

Enllaç accedeix a Aula digital