Coneix l'opinió dels teus alumnes amb l'eina «Enquesta»

T’agradaria tenir retroalimentació dels alumnes i saber-ne el parer sobre algun tema concret? Això és possible, de manera molt senzilla, si utilitzes l’eina Enquesta, disponible a Aula digital.

Conèixer l’opinió dels alumnes pot ajudar a millorar la docència i també pot resultar interessant saber què pensen sobre diferents qüestions que se’ls plantegin.

Aula digital té disponible l’eina Enquesta, que permet fer qüestionaris d’opinió, de manera molt senzilla, amb diferents tipus de preguntes: d’opcions, escales, de selecció, etc.

Imatge 1

Aquesta eina ofereix moltes possibilitats; es pot fer que els alumnes responguin de manera anònima o no, que contestin una sola vegada o més vegades, ramificar les preguntes en funció del que responen i moltes més opcions que ajuden a individualitzar les enquestes.

Pel que fa als resultats, es poden treballar des de la mateixa Aula digital o bé descarregar-los i estudiar-los en un full de càlcul o en un programa d’anàlisi estadística.

Si us interessa conèixer aquesta i altres eines per saber les opinions dels estudiants, teniu disponible, a la vostra Aula digital, el curs d’autoformació Eines per recollir informació dels alumnes a Aula digital.

 

Per a més informació

Manual: Enquesta

Curs d'autoformació: Eines per recollir informació dels alumnes a Aula digital

Data de publicació: 02/03/2020