Millora els teus vídeos docents amb els efectes d'estil de Filmora

Filmora és un editor de vídeos amb el qual pots obtenir resultats professionals d'una manera molt senzilla. El requisit és que has de tenir mínim un sistema operatiu Windows 7 i mínim per a Mac OS X 10.10

Filmora Video Editor és un programari d'edició de vídeo per a usuaris de Windows i Mac, que permet crear vídeos d'aparença professional. Aquest programa proporciona gairebé totes les eines d'edició de vídeo: tallar, reduir/retallar, dividir, rotar, combinar, relació d'aspecte, to, brillantor, velocitat, saturació, contrast, així com altres efectes per oferir professionalitat com: filtres, superposicions, gràfics de moviment, transicions, títols, edició de rostre, etc. I aquest editor permet als usuaris exportar els seus vídeos editats a qualsevol format de vídeo que desitgin i compartir-los a YouTube, Facebook, Vimeo o gravar-los en DVD.
 
Logo Filmora
La instal·lació és molt senzilla. Des de la web de Filmora podem descarregar gratuïtament el programari d’edició, que tindrà una marca d’aigua. També es disposa de l’opció de registre i pagament, que ofereix totes les funcions i el suport tècnic.
 
Botó descarregar
La manera bàsica de procedir, amb aquest programari, és importar un vídeo creat per nosaltres i afegir efectes a través de l’editor. El resultat serà un nou fitxer de vídeo amb les modificacions fetes. 
Algunes de les funcions i característiques destacades són: 
  • Afegir arxius multimèdia
  • Generar efectes i transicions
  • Gravar veu
  • Capturar pantalles
  • Exportar en diversos formats
  • Etc. 

Interficie FilmoraPodeu consultar la guia d’usuari Filmora Video Editor on es detallen totes les funcions amb captures de pantalla

Per a més informació

Recomanam visionar alguns vídeos tutorials que trobareu a YouTube:
 

Data de publicació: 16/01/2019