Avaya Spaces, una eina més per facilitar la comunicació amb els estudiants

Avaya Spaces és un sistema de videoconferència que permet la connexió d'un professor amb un màxim de 200 alumnes simultanis. Des del Servei de Recursos Audiovisuals s'ofereix aquesta possibilitat perquè, com a professor, tenguis un espai on poder fer videoconferències i missatgeria instantània, per a qualsevol de les teves assignatures.

Si estàs interessat a utilitzar aquest sistema, has de sol·licitar un compte d'usuari enviant un missatge, des de la teva direcció de correu de la UIB, a tecnics.videoconferencia@uib.es amb el teu nom i llinatges.

Els alumnes hi accediran sense necessitat de registrar-s'hi, només hauran de conèixer l'enllaç de la sala de videoconferència, que hauràs de compartir amb ells a través de correu electrònic o posant l'enllaç en la teva assignatura a Aula digital.

Tècnicament, tan sols cal el navegador web Chrome (no funciona amb altres navegadors), una càmera i un micròfon (per a un ús òptim convé emprar auriculars amb micròfon incorporat a fi d'evitar eco).

Tot i que Avaya Spaces funciona directament des del navegador web (només Chrome), també hi ha aplicació per IOS i Android.

Guia ràpida del sistema de videoconferència Avaya Spaces